Filmari nunti si productie clipuri publicitare
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Album 1Album 2Album 3
 
Album 4Album 5Album 6Album 7
 
 
Despre companie
STUDIO de producţie FOTO - VIDEO - SUNET.

Firma NTV DANCRI s.r.l. a fost înfiinţată în anul 1992 la Piatra Neamţ.
Suntem doi asociaţi, Dan şi Cristina Urcănescu, având ca profesii de bază - profesor respectiv inginer.
NTV este prescurtarea de la Neamţ Video care iniţial reprezenta principalul obiect de activitate al societăţii.
Din 1991, am considerat o oportunitate şi am constatat că era o cerere de filmuleţe de prezentare pentru întreprinderi, şcoli şi chiar cereri de filmare pentru nunţi.
Eram şi am rămas şi astăzi singurul studio de producţie specializat pe prelucrarea imaginii video şi a sunetului din Piatra Neamţ.

Inceputul real în domeniul filmării a fost în perioada septembrie - octombrie 1989.
Eu, Cristina eram ingineră la o secţie de confecţii a fabricii de tricotaje “ 8 Martie “ din Piatra Neamţ.
Pentru un simpozion intern între compartimentele întreprinderii, am realizat alături de căteva persoane inimoase şi un specialist al acelor vremi, un filmuleţ tehnologic îmbrăcat într-o povestioară foarte comunistă !...
Filmuleţul a fost filmat şi montat în sistem VHS, avea coloană sonoră – cu voce şi muzică.
La simpozion au fost invitaţi şi ziarişti de la singurul ziar local “ Ceahlăul ” care au apreciat într-un articol în mod pozitiv realizarea filmuleţului.

Astăzi studioul DANCRI’s se poate lăuda cu un bun renume, cu o dotare tehnică impresionantă pentru foto, audio şi video şi nu în ultimul rând cu un personal calificat pentru procesarea imaginii şi sunetului.
Clienţii au căpătat încredere în noi datorită calităţii serviciilor şi seriozităţii noastre.
Venim în întâmpinarea clienţilor cu propuneri creative şi dăm prioritate calităţii.
Aceasta a dus pas cu pas la o reclamă directă, sigură şi de durată.
Am tinut în permanenţã pasul la investiţii cu noile tehnologii pe care le-am recomandat clientilor nostri, începand de la S-VHS, Hi8, mDV, până la HD 1920x1080 px şi Blu-ray.

Astãzi suntem cei mai apreciaţi din zona Moldovei şi din alte oraşe din ţară ( Bucuresti, Braşov, Buzău, Cluj, Iaşi, Bacău, s.a.) pentru calitatea şi profesionalismul în serviciile pentru care ne-am specializat în cei peste 20 de ani de activitate.

Astfel, sub producţia studioului DANCRI’s, cei mai importanţi agenţi economici din judeţ au filme de prezentare, televiziunile locale emit spoturi publicitare pentru ei. Am realizat filmele monografice ale oraşelor Piatra Neamţ (1995) şi Târgu Neamţ (1997).
Agenţi economici din judeţul Neamţ pentru care am realizat filme de prezentare şi fotografii: Camera de Comert si Industrie Neamt, Complexul muzeal judetean Neamţ, fabrici de hartie, de cherestea, de paine, de tevi metalice, de fire si fibre sintetice, de tricotaje, societati de constructii, de ex.: Rifil, Yarneea, Petrocart, Comes, Petrotub, General Construct, Uniconstant, Izohart, RO Works, Central, Prodprosper, LuxPoly, Agnes Toma s.a. din Piatra Neamt, Roman, Tirgu Neamt, Savinesti, Bicaz.
Pentru simpozioane, prezentări de produse, lecţii deschise în învăţământ, realizăm filme cu tematici pe specialităţi, asigurând şi videoproiecţia.

Sloganul nostru care ne reprezinta: “ imaginea este muzica ochilor “.


 
 
Web Design for Business