Filmari nunti si productie clipuri publicitare
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Album 1Album 2Album 3
 
Album 4Album 5Album 6Album 7
 
NOUTATI
 
HD - filmare, editare si inscriptionare pe Blu-ray Disc.
Blu-Ray versus DVD, de ce sa alegem un Blu-Ray Player
Click aici pentru a va documenta ...

Vedeti clipuri de la nunti filmate si montate HD in DanCrisFotoVideo pe YouTube.
Click aici pentru a vedea filmuletul in doua parti in format HD pe YouTube ...

Blu-ray este varianta superioara DVD. Si asta datorita:

- Capacitatii de stocare mult mai mare. Poate stoca un continut de 6-10 ori mai mare fata de DVD, indiferent daca vorbim de un DVD dual layer sau nu.
- Blu-ray foloseste pentru citirea discurilor laser albastru, spre deosebire de DVD care foloseste laserul rosu
- Laserul alabastru permite citirea mult mai detaliata a continutului, implicit stocarea , deoarece acesta foloseste o banda de frecventa cu o latime mult mai mica
- Laserul DVD foloseste o banda de frecventa mai lata
- Atat DVD cat si Blu-ray disc, au practic aceasi marime
- Blu-ray are mai putine titluri disponibile, dar numarul creste in timp.

Cum sa alegi cel mai bun Blu-Ray Player

Noi va oferim cateva sfaturi de care sa tineti cont daca vreti un blu-ray player bun:

- Rezolutie: marea majoritate a blu-playe-elor au rezolutia de 1080p. Nu este cazul sa faceti un compromis si sa alegeti ceva mai jos de atat.
- Bonus View: mai e numit si PIP si este o functie pe care trebuie sa o aveti obligatoriu daca vreti sa va bucurati de o experinta totala in high definition.
- Network: sa va puteti la conecta la internet si sa aveti posibilitatea de a face download este un mare plus, cu siguranta.
- BD Live support: BD Live e o functie care aduce o mare interactivitate continutului pe care il cumperi. Si fiti atenti ca sistemul dumneavoastra sa il suporte.
- Memorie: daca aveti si functia pentru conectare la internet ar fi de preferat ca memoria player-ului sa fie cat mai mare.
Multi prefara ca blu-player-ul sa poata citi discuri multiple sau sa poata citi discuri cu alt format, cum ar fi HD-DVD. Bineinteles, pe piata exista multe modele fancy cu numeroase functii, dar la preturi pe masura. Alegerea depinde in primul rand de buget. Chiar si asa tineti cont ca nu este un lucru pe care sa il cumparati zilnic si ca este o investitie pe care cu siguranta nu o veti regreta.

De ce este Blu-Ray cea mai buna alegere?

Probabil ca deja te intrebi de ce atatea laude pentru un produs si de ce ar trebui sa il achizitionezi, in cazul in care iti doresti cea mai buna imagine. In timp ce aproape toate HDTV-urile ofera rezolutii 720p/1080i si 1080p, numai Blu-Ray poate afisa continut full la rezolutia de 1080p. Transmisiile TV high resolution au rezolutia maxima de 720p sau 1080i, de aceea trebuie sa stii ca televizorul tau va afisa la cea mai buna calitate pe care o poate da, bazata bineinteles pe continutul accesibil. Cea mai buna POSIBILA rezolutie de 1080p, numita si Full HD, poate fi afisata numai cu Blu-Ray player.

Acest format, Full High Definition are un sampling digital cu o structura de 1920(H) x 1080(V),care opereaza cu 24 de frames pe secunda scanate progresiv. Doar pentru ca ecranul televizorului tau are 1080 de linii, asta nu insemna ca va putea afisa la rezolutia de 1080p. Verifica intodeauna pentru a fi sigur, deoarece sistemul tau Blu-Ray va corespunde si va afisa in functie de parametrii televizorului.


 
 
Web Design for Business