Filmari nunti si productie clipuri publicitare
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Album 1Album 2Album 3
 
Album 4Album 5Album 6Album 7
 
SERVICII FOTO
 
FOTOGRAFIA - opreste timpul in loc.
Noi facem mai mult decat fotografii, noi va oferim " Cartea cu povestea nuntii in imagini" - vizionati albumele de nunta de pe bara rosie a site-ului - " Album 1, 2, 3, 4 (albume copii), 5, 6, 7 ".
Unul dintre cele mai importante evenimente din viata dvs este nunta si bineânteles că doriţi să aveti cele mai frumoase fotografii.
Uneori potentialii clienti cred despre fotografie, ca poate fi facuta oricum si de catre oricine! Tehnologia digitala lasa impresia ca orice posesor de aparat foto poate aduce un produs final multumitor. Rudele, prietenii va pot influenta uneori in acest sens. Surpriza poate fi mare la primirea fotografiilor, atunci cand este prea tarziu ! Ganditi-va ca produsul muncii fotografului sau cameramanului sunt singurele care va raman dupa nunta. Restul achizitiilor si serviciilor se vor uza sau vor fi date rapid uitarii. Albumul foto este singurul care dainuie in timp.

Daca tot dati bani pe fotograf, asigurati-vă că aveti şi timpul necesar pentru aceste poze! Nu renuntati la sedinta foto. Altfel, nu veti face decat să aruncaţi pe geam aceşti bani.

Când aleg orele pentru cununia civilă, religioasă si petrecere, multe cupluri nu iau în considerare timpul necesar fotografului pentru realizarea de fotografii între aceste momente memorabile. Amintiti-vă motivul pentru care cheltuiti o suma considerabilă de bani pe fotograf: să aveţi fotografii reuşite, nu poze, care vor imortaliza cele mai importante momente din viaţă.
Apelati la serviciile noastre şi veţi avea surprinse toate momentele importante ale unei nunţi.

Şedinţa de fotografiere se face pentru ca mirii să se poată concentra pentru momentul lor şi fotograful să poată surprinde în ochii lor bucuria acelui moment.
Portretele mirilor si ale familiei se pot face înainte sau după cununia religioasă, în anumite zone în aer liber, sau la restaurant, dacă conditiile o permit şi vremea de afară nu este favorabilă, fără a perturba prea mult mersul nunţii.
Mai mult, luminile adiţionale vor îmbunătaţi calitatea fotografiilor de la starea civilă, din biserică, de pe ringul de dans.
Vă garantez că fiecare fotografie îşi va merita banii şi că fiecare fotografie vă va face plăcere să o revedeţi.

Vezi si fotografiile de la clientii din sectiunea " portofoliu " a site-ului nosrtu.
FOTOGRAFIA - opreste timpul in loc.

 
 
Web Design for Business