Filmari nunti si productie clipuri publicitare
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Album 1Album 2Album 3
 
Album 4Album 5Album 6Album 7
 
SERVICII VIDEO
 
IMAGINEA este muzica ochilor
Dati click aici sa vedeti filmulete pe YouTube ...
Echipa noastră de cameramani si fotografi de la Studioul DANCRI`s vă va fi alături o zi şi o noapte, clipa de clipa. Fiind o prezenta discretă, vom putea surprinde intr-un mod natural momentele speciale care se desfasoară in jurul nostru.
Dati click aici sa vedeti filmulete din anii 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 si pe YouTube ...

De la emotiile trăite de mire la vederea si luarea miresei de acasă si pană la aruncarea buchetului, vom surprinde toata emotia acestei zile unice.
Dupa inregistrarea nuntii, vom realiza montajul cu mare atentie, videoclipul nuntii si genericul de inceput, in stilul nostru.
Nu se vor folosi efecte speciale sau tranzitii animate care pot strica atmosfera evenimentului, decat in momente de trecere de la un capitol la altul. Blu-ray-ul si DVD-ul montat va fi facut nu doar pentru a va spune povestea, ci si pentru a va atinge sufletul.
Nunta va fi plina de momente unice iar o filmare si un montaj profesional sunt o investitie care se va recupera de multe ori in timpul vietii.
Filmul nuntii - dvd-ul personalizat, alaturi de Cartea nuntii - albumul cu fotografii, trebuie sa le depaseasca pe toate si, de fapt, vor ramâne singurele marturii ale celei mai speciale zile din viata mirilor.

Scopul nostru este să captăm toate momentele si emotiile din ziua nuntii voastre si să le redăm prin imagine.
Sloganul nostru: " IMAGINEA este muzica ochilor " .
 
 
Web Design for Business