Filmari nunti si productie clipuri publicitare
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Album 1Album 2Album 3
 
Album 4Album 5Album 6Album 7
 
SERVICII VIDEO
 
Filmarea de nunta si videoclipuri
Dati click aici sa vedeti video-clipul Ana Maria si Bogdan pe YouTube ...
Click aici sa vedeti video-clipul Corina si Vlad pe YouTube ...

Daca ati stabilit ca aveti nevoie de un cameraman si doriti sa aveti înregistrarea video a nuntii dvs., atunci noi va putem ajuta.
Studioul de productie DANCRI`s cu o vechime de 20 de ani in acest domeniu în Piatra Neamt, este catalogat de clienti ca având personal profesionist si este cunoscut si apreciat in multe orase din Moldova si nu numai ...

Filmãrile le realizam cu aparatura video cu rezolutie HD ( 1920 x 1080 px ) în format wide ( 16:9 ), cu una, douã, trei camere sau optional cu o camera HD pe macara.
Filmarea realizata cu camera montata pe macaraua cu brat lung de 5 m. ( vezi foto ), la restaurant sau chiar şi la biserică, creaza imaginea de ansamblu care da spectaculozitate montajului, lucru care se stie din televiziune.

Filmarea si montajul pentru clipuri este optionala pentru miri, si ca sa stiti ce este un clip de nunta, accesati-le aici pe site ( in format flv ) sau pe YouTube - unde puteti vedea si claritatea calitatii HD.

Vizualizati clipuri, primul dans al mirilor sau slide-uri cu fotografii ale mirilor pe YouTube: Monalisa si Marius - clipul de la civila, valsul mirilor si clipul de la nunta, Iulia & Dragos din Maramures, Angi & Ionut la Piatra Neamt, Ana Maria si Bogdan, Roxana si Catalin la Central, Ionela si Cristian, Corina si Vlad, Brandusa si Sorin, etc. ...


 
 
Web Design for Business