Filmari nunti si productie clipuri publicitare
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Album 1Album 2Album 3
 
Album 4Album 5Album 6Album 7
 
SONORIZARI
 
Asigurare sonorizari la nunti
Sunetul muzicii ...
Muzica este unul din elementele cele mai importante la o nunta, de aceea MC-ul sau DJ-ul joaca un rol foarte important.
Noi va putem oferi MC-ul potrivit pentru nunta dumneavoastra, cu o vasta colectie de muzica pentru toate gusturile si bineinteles, combinate cu preferintele dumneavoastra.
Cu ajutorul nostru, se poate ajunge la acea nunta de vis pe care o doreste oricare cuplu.

Cantitatea de muzica pe care o detinem, este de-a dreptul impresionanta: peste 40.000 de melodii.
De la muzică ambientală, de divertisment, valsuri, tangouri, muzică de film, Ever-Greens, Pop-Rock, folclor stilizat romānesc şi internaţional, la muzică jazz sau cafe-concert.
Imaginati-va un DJ care sa detina atata muzica pe CD-uri audio (peste 2.500 de CD-uri !!!), ca sa nu mai vorbim de cealalta categorie, care mai exista, "DJ" care folosesc casetele audio! Eu imi pun o intrebare fireasca: Ce calitate poate asigura un astfel de DJ, si cat timp i-ar lua pana ar gasi o melodie oarecare, ceruta de unul din invitatii tai? Suntem convinsi ca ar dura ceva timp. Ei bine nu si noua, in mai putin de 10 de secunde melodia ar fi pregatita, si asta datorita sistemului computerizat folosit de noi.

Echipamentul nostru permite sonorizarea oricaror incinte,cu puteri cuprinse intre 1000-5000 W si cuprinde boxe, statie de amplificare, mixer, calculator, microfoane cu si fara fir, echipamente back-up. Aparatura este profesionala, produsa de firmele Behringer, Shure, Bell, Sae, Mackie. Putem asigura inclusiv sonorizarea locatiilor in aer liber.

KARAOKE
O mare varietate de melodii cunoscute va sta la dispozitie, pentru a le canta impreuna cu cei dragi, colegii sau prietenii la nunta sau la o petrecere.
Imaginea video-karaoke este proiectata pe o suprafata de 3mp de catre un video-proiector. Puteti alege din sutele de piese karaoke ce va stau la dispozitie.

Echipa noastra de profesionisti iti garanteaza un program muzical diversificat, special creat pentru evenimentul tau, care nu va neglija pe niciunul din invitatii tai.

Lasati totul in seama profesionistilor !!!

Vezi foto - Bucuresti la Cercul Militar, Piatra Neamt la restaurantul Ceahlau, Central, pensiunea Balad`oR, Moldova, Pensiunea Elena, Ingrid, Carmen, Belvedere, Lacu Rosu, ...

 
 
Web Design for Business