Filmari nunti si productie clipuri publicitare
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Album 1Album 2Album 3
 
Album 4Album 5Album 6Album 7
 
PORTOFOLIU
 
Slide - foto show
Va invitam sa vizionati si dumneavoastra acum, slide-ul " Povestea noastra ".
Este povestea de dragoste dintre Ioni si Alex din Brasov.

Acesta a fost una din surprizele pentru invitatii de la nunta lor, pe langa programul de artificii, furatul miresei, tortul mirilor si restul petrecerii.
In montajul video cu petrecerea nuntii am intercalat si slide-ul cu fotografii si invitatii care il priveau pe videoproiector.

Recomandare: Brasov, 27.10.2009
Mulţumim pentru că aţi facut posibil să ne realizaţi o filmare "ca-n filme" la cel mai frumos eveniment din viata noastră.
Datorită dumneavoastră vom putea lăsa in urma copiilor noştri un album superb de fotografii şi o colecţie de dvd-uri pe măsură.
Cu drag şi apreciere,
Alex & Ioni


Recomandare: 01.12.2009
Am fost la doua nunti, una in 2008 si una in 2009 (la Brasov), unde au filmat si au fotografiat cei de la DanCri`s.
Dupa ce au primit pachetul gata, am fost si noi si mirii foarte incantati si am comentat, am spus si la altii cat de frumos au fost facute dvd-urile si albumele.
Asa cum au montat filmarea, cum au realizat clipul, cum au combinat un film cu fotografii de la petrecere cu filmarea, chiar nu mai vazusem niciodata, extraordinar de impresionant.
Au avut la filmare un aparat cu brat lung si filmau pe deasupra capetelor oamenilor, nu am mai vazut asa ceva decat la TV.
Filmarile alea dadeau f.f. bine pe dvd cand le combinau cu filmarile dintre oameni si de la mese, ne-am vazut si noi la dans si ne-am distrat copios, ce nostim a fost ...
Albumele nu au fost facute ca pe vremuri... erau ca o carte de povesti cu imagini, lacrimai de emotie cand te uitai la fotografii.
Foarte frumoase amintiri le-au dat mirilor, felicitari firmei DanCri`s de la Piatra Neamt pentru modul cum gandesc sa realizeze ceva ce va ramane pe viata in familiile mirilor.
Am vazut pe site-ul lor, ca au pus filmarea de la clip si de la dans si fotografii asa cum au fost date la miri.
Mi-a placut si site-ul lor, au multe nunti si se vede stilul elegant si rafinamentul cu care lucreaza la toate.
Felicitari si continuati tot asa ca-i tare frumos ce faceti !
Poate o sa va mai vedem la vreo nunta din Piatra Neamt, si va vom felicita si personal ca sa va cunoastem mai bine.
Oricum noi vom spune si va vom recomanda la toti prietenii nostri de la Bucuresti, din Bacau, din Iasi si din Piatra, asa ca tineti-va bine!

Cici si Willi - invitati la nunta Marilenei cu Marius si la nunta lui Alex cu Ionela de la Brasov.Recomandare: recomandare
Din data de: 2010-02-11

 
 
Web Design for Business