Filmari nunti si productie clipuri publicitare
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Album 1Album 2Album 3
 
Album 4Album 5Album 6Album 7
 
SERVICII VIDEO
 
Ce este MONTAJUL
Puteti viziona cateva montaje cu clipuri din ziua nuntii, cu primul dans al mirilor montat din doua camere dintre care una de pe macara, montaje de slide cu fotografii.
Dati click aici sa vedeti filmulete si pe YouTube ...

Sa presupunem ca veti avea 5-6 ore de material brut filmat de la nunta dvs. De cate ori credeti ca veti avea rabdarea sa-l vedeti ? Probabil ca o singura data.
Ati fi in stare sa priviti atatea ore la un film artistic lancezit ? Pai cred ca vi s-ar parea obositor, desi un film artistic are un fir epic, actiune, faze interesante.
Filmul nuntii dvs. vi se va parea groaznic de plictisitor dupa o prima vizionare. Cand vor veni prieteni pe la dvs. si veti dori sa le puneti filmul, veti sta numai cu degetul apasat pe butonul " Inainte " de la telecomanda.

Solutia este sa cereti ca filmul sa fie montat in varianta HD pentru o calitate mai buna si in varianta SD, pentru a fi vizionat de persoanele care au doar DVD.
Studioul DANCRI`s realizeaza un Film al nuntii printr-o postprocesare de selectie, editare video si audio cadru cu cadru, taierile audio legate pentru a creea continuitate, completare cu coloana sonoara unde este necesar, transferat prin compresie la o rata de buna calitate, cate 1 ora maxim pe 1 dvd, sau 2ore/disc Blu-ray, film care trebuie sa " prinda " tot ce a fost interesant la nunta dvs, se pot edita generice cu fotografii de la nunta, sau din copilaria mirilor, sau cu filmari in diverse zone cu mirii si interviuri cu ei.
Va fi ceva mai scump, dar merita, va fi un film usor de vizionat, placut si-l veti revedea de multe ori, cu multa placere de fiecare data.

Studioul video DANCRI`s are ca oferte in cadrul pachetului de servicii video:
- filmarea bruta HD din ziua nuntii - cununia civila, obiceiuri de nunta acasa la mireasa, cununia religioasa, petrecerea nuntii,
- un generic personalizat la inceputul montajului, cu invitatia de nunta, foto (video) cu mirii, nasii si parintii, coloana sonora.
- selectia si montajul materialului brut HD impartit pe capitole,
- compresia montajului in varianta HD pentru Blu-ray si in varianta SD pentru DVD,
- un clip al zilei nuntii realizat printr-un montaj ritmic pe o melodie preferata a mirilor,
- meniul DVD-ului personalizat cu imaginea unor obiecte ale mirilor,
- copertele pentru DVD/Blu-ray personalizate cu fotografii si fetele discurilor printate cu fotografii diferite in functie de continutul discului.

" Imaginea este muzica ochilor ".


 
 
Web Design for Business