Filmari nunti si productie clipuri publicitare
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Album 1Album 2Album 3
 
Album 4Album 5Album 6Album 7
 
SERVICII VIDEO
 
Dotarea tehnica
Dotarea tehnica - video a studioului DANCRI`s:
SONY HDR-FX1E, SONY HDV CMOS HVR-A1E, SONY VX 2100E, macara Crane cu monitor, video-recorder mDV Sony, monitor Apple 21", DVD recorder Sony, 4 video-recordere S-VHS, (camere S-VHS scoase din uz in buna stare de functionare), trepiede, lumini, lampi pentru camere, videoproiector, lumini moovie-heads, in perspectiva o statie grafica Mac.

Avem dotare tehnica si pentru procesarile ulterioare pe statii grafice si aparatura video pentru redarea si imprimarea materialelor de/pe mDV, DVD, Blu-ray.
Veti putea primi dupa dorinta, materialul filmat pe DVD-uri sau pe Blu-ray disc ( 1440 x 1080 i ).
Camerele video au rezolutie de inalta tehnologie (1080i), care au claritatea imaginii si calitatea sunetului net superioare VHS-ului de alta data. Nu mai apelati la cei care mai filmeaza înca pe casete VHS, inseamna ca au ramas in urma si tehnic si mental.

Cameramanii de la Studioul DANCRI`s se ocupa numai de filmarea pentru dvs. Nu va lasati pacaliti de cei care va promit ca va pot face si fotografii cu acelasi om. Nu vor face corect si de calitate nici una, nici cealalta si veti vedea asta la final, dar mult prea tarziu.
Cameramanul care cu o mâna tine camera video si cu o mâna aparatul de fotografiat este cel mai periculos (omul orchestra).
Fotografia are alte cerinte de încadrare si daca vreti sa aveti si poze bune, mai bine mai angajati în plus un fotograf specializat.
Cameramanii nostri sunt dotati si cu lumini suplimentare. Unii va vor spune ca nu este nevoie de lumina în plus, pentru ca digitalele sunt suficient de sensibile. Ok, noi va spunem ca luminile aditionale aduc calitate filmarii, acel ceva care va deosebi filmul nuntii dvs. de o filmare de gang.
Sunt multi cameramani care stau într-un loc si doar folosesc zoomul - înainte, înapoi. Nu de asa ceva aveti nevoie. Aveti nevoie de un om care sa se miste, care sa caute cadrele ( planurile de detalii si ansamblu ) din cele mai bune unghiuri, care sa stie sa urmareasca miscarea din cadru. Altfel filmarea va fi plata, anosta, neinteresanta. În final, gânditi-va ca nu veti realiza ca filmarea este de slaba calitate decât dupa ce faptul va fi consumat.


 
 
Web Design for Business